Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je, nakon pobjede protiv reprezentacije Kipra, kao trećeplasirana u grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016 izborila baraž. Zmajevi imaju realne šanse da zaigraju na Euru u Francuskoj zahvaljujući odličnoj večerašnjoj igri i golovima Medunjanina (2) i Đurića (1).

Slavlje je veliko i zasluženo. Nadali su se i priželjkivali ovakav ishod Zmajevi i sad s pravom mogu odahnuti i pripremati se za utakmice koje slijede.

Naš reporter je sa Zmajevima i stručnim štabom u Nikoziji od nedjelje, a večeras je nakon naporne i važne utakmice upitao reprezentativce za kratak komentar.

Senad Lulić je večeras dvaput asistirao, a nakon utakmice je kazao kako nije važno ko je dao gol, a ko asistirao, važno je da su pobijedili.

“Važno je bilo pobijediti u dvije posljednje utakmice. Sad treba vidjeti ko nas čeka u baražu. Pripremat ćemo se, ali sad trebamo biti zadovoljni posebno jer smo loše počeli ove kvalifikacije. Najbitnije je da svi budemo na okupu i da svi budemo zdravi.”

Pogledajte videoprilog:

 

KOMENTARI:
Loading...