Senijad Ibričić ispričao je i svoju stranu priče povodom incidenta na Rujevici gdje je na prijateljskoj utakmici Rijeke i Kopra (2:0) pri izalsku s terena pokazivao majicu s velikim grbom Hajduka koju je nosio ispod dresa Kopra.

“S jedne strane sam možda pogriješio prema Rijeci i njenim pravim navijačima. S druge strane kada god dođem u Rijeku nađe se nekoliko njih na tribinama koji vrijeđaju moju obitelj i zbog toga sam reagirao onako kako sam reagirao. Možda sam pogriješio jer sam između ostaloga ostavio svoju ekipu na cjedilu. Poštujem Rijeku i njezine navijače, njima se ispričavam, a onima koji su me cijelo vrijeme vrijeđali, njima se ne želim ispričati”, rekao je Senijad Ibričić za Novi List.

Na Ibričićev potez na utakmici reagirao je trener Rijeke, Matjaž Kek pa je onda došlo do naguravanja gotovo svih igrača i obje klupe.

“Nije se tu dogodilo ništa neuobičajeno. Čestitam Rijeci na pobjedi, odigrali su odličnu utakmicu. Želim im puno sreće, ali se nadam da će ove sezone biti iza Hajduka”, rekao je Ibričić koji ne vjeruje da će imati ikakvih problema s vodstvom Kopra, budući da je ispod dresa nosio majicu s obilježjima drugoga kluba.

“Nemaju mi što zamjeriti. Hajduk je moj klub. Davat ću sve od sebe za Koper, ali zna se da je Hajduk moj klub”, rekao je Ibričić.

KOMENTARI:
Loading...