Bačena je mrlja na 148. vječiti beogradski derbi, a da utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana nije ni počela. Naime, uoči samog početka došlo je do velikih nereda i tuče navijača na tribinama stadiona “Rajko Mitić”.

Do sukoba je najprije došlo istočnoj tribini između pristalica oba kluba, što je policija brzom intervencijom uspjela da spriječi, javljaju srbijanski mediji. Međutim, onda je došlo do nereda na Sjeveru i ispred stadiona. Navodno, navijači Partizana su ispred istočne tribine uspjeli da umaknu obezbjeđenju, što je bio dovoljan znak da se “Delije” sa dna Sjevera zalete ka gore u namjeri da izađu napolje.

Letjele su upaljene baklje i stolice na sve strane, a tuča sa policijom uz suzavac trajala je gotovo pola sata. Napravljena su tri kordona na sjevernoj tribini i navijači crveno-bijelih su potisnuti na pola tribine, a drugi dio je prazan. Sudija Milorad Mažić odlučio je da povuče ekipe sa terena dok se situacija na tribinama ne smiri, što je drugi korak ka otkazivanju meča. Treći i poslednji je otkazivanje, do čega će doći ako se ne smire neredi na tribinama “Marakane”.

https://www.youtube.com/watch?v=xxUIp5K3RMU

KOMENTARI:
Loading...