Inter se sprema za novu sezonu, a danas je italijanski klub predstavio i gostujuću garnituru dresova. Domaću garnituru dresova za novu sezonu predstavili su još prije nekoliko sedmica, a sada su na red došli i gostujući.

Klub s Meazze nastavio je saradnju s Nikeom koji im je u posljednjih nekoliko godina kreirao neke od najljepših dresova koje su imali, a i na ovaj najnoviji reakcije su sjajne.

Inter je novu garnituru objavio na Twitteru, a komentari ispod objave jasno dokazuju da je ona pun pogodak. Navijači su oduševljeni, gotovo da nema niti jednog negativnog komentara.

Ništa manje oduševljenja nije izazvala ni nova garnitura domaćih dresova koja je objavljena ranije ove sezone, a to je samo potvrda toga da Inter već neko vrijeme radi sjajan posao na marketinškom planu. Inače, dresovi za domaće utakmice insprisani su onim koji je Inter nosio u sezoni 1989.-90.

Naravno, osim novih dresova, Inter se nada i novim “modelima” koje bi u njih mogao obući kako dobar posao ne bi ostao samo na marketinškom aspektu poslovanja. Trenutno pregovaraju s Romeluom Lukakuom, našim Edinom Džekom i Nicolom Barellom.

Sva tri igrača su prema pisanju Gazzete dello Sport već pristali na Interove uvjete, ali niko od njih još nije došao u fazu finalizacije transfera jer je potrebno prvo ispregovarati odštetu sa njihovim klubovima.

Manchester United, Roma i Cagliari još uvijek nisu dali dozvolu za transfer svojih nogometaša, ali u Milanu su uvjereni kako će činjenica da su igrači rekli “da” njihovom klubu biti dovoljna da klubovi također pristanu, a možda čak i malo smanje zahtjeve.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...