Na filmskom festivalu u francuskom Cannesu predstavljen je dokumentarac, a mali dio je i prikazan. U najavi je govorio Bernie Ecclestone.

“Schumi trenutačno nije s nama, ali na sva će vam pitanja on sam odgovoriti… Kada se oporavi”, rekao je nekadašnji prvi čovjek Formule 1 aludirajući na to da je Nijemac i dalje u komi.

Nesreća se dogodila 2013. godine. Schumacher je bio godinu dana u bolnici, a nakon toga je prebačen u svoju vilu u Švicarskoj na kućno liječenje.

Njemački tabloidi redovno objavljuju lažne informacije o Schumacherovom stanju, a pojavljivale su se i fotografije, no reagirala je obitelj koja je tužila sporne medije. Fotografije i vijesti o Schumiju bile su lažne.

“Michael je borac i neće se predati. U najboljim je mogućim rukama i činimo sve ljudski moguće da mu pomognemo”, rekla je Michaelova supruga Corinna u najavi filma.

Film će se zvati “Schumacher”, osmislio ga je Benjamin Seikel iz B14 Filma, a premijeru će u Njemačkoj i Švicarskoj doživjeti krajem ove godine. 

“Film ne samo da prikazuje jednu neusporedivu karijeru nego i brojna stajališta jednog kompleksnog čovjeka. Michaela će pokazati kao nemilosrdnog i odvažnog vozača Formule 1 te ambicioznog sportaša i vrhunskog mehaničara s jedinstvenim tehničkim duhom, ali i nekoga tko je bio pouzdan timski igrač i voljen obiteljski čovjek”, objasnili su producenti.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...