Osuđen je Repka na dvije godine zatvora zbog prevare, jer je u decembru 2016. godine za 46.760 eura prodao automobil marke Merdeces. Nije bio vlasnik vozila i koristio ga je s lažnim papirima.

Repka se od jučer nalazi iza rešetaka, a tamo mu dobrodošlica nije bila nimalo srdačna. Već je na ulazu mogao da čuje zaista surove poruke.

“Dobrodošao u pakao”, vikao je jedan od zatvorenika, dok je drugi dodao:

“Ovdje umireš”….

Sigurno je da 45-godišnjem Repki neće biti nimalo lako iza rešetaka. Nalazi se u zatvoru gdje su okorjeli kriminalci…

 

alt

Napravio je ogroman broj zakonskih prekršaja po završetku karijere. Vozio je pijan zbog čega je dva puta hapšen prije nekoliko godina, da bi posebno surov bio prema bivšoj ženi.

Prošle godine joj nije isplaćivao novčanu nadoknadu za sina, a zatim je njene fotografije iskoristio kako bi objavio oglas za ‘eskort dame’ sa njenim brojem telefona.

Zbog toga je osuđen na šest mjeseci zatvora. Kaznu je odradio kroz dobrotvorni rad u lokalnoj zajednici, ali se nakon novog kršenja zakona više nije mogao izvući i sada je iza rešetaka.

Repka je tokom karijere dres Češke obukao 46 puta. Najznačajniji dio karijere proveo je igrajući za Spartu iz Praga, Fiorentinu i West Ham od 1995. do 2006. godine.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...