Sutra počinje nokaut faza Evropskog prvenstva u Francuskoj, a dvije utakmice izazivaju posebnu pažnju: Italija – Španija i Hrvatska – Portugal.

Zbog duela komšija i Ronalda pozvali smo Ćiru Blaževića, ali nas je razgovor doveo do šokantnog otkrića.

U našem regionu najviše se čeka meč “Vatrenih” sa Portugalom. Hrvati su oduševili u grupnoj fazi, posebno u posljednjoj utakmici protiv Španije, dok su Portugalci razočarali i mnogi smatraju da su nezasluženo sa tri remija prošli u osminu finala.

Mišljenja o rezultatu meča su podijeljena, jedni smatraju da će komšije zgaziti Ronalda i ekipu, dok drugi misle da su se Hrvati istrošili i da će Portugalci tek sad da prorade. Miroslav Ćiro Blažević nema dilemu, on je u ovoj prvoj grupi.

“Dobijamo ih lagano”, rekao je za Kurir Ćiro, i dodao da Ronaldo neće predstavljati problem za odbranu “Vatrenih”:

“Ma kakav Ronaldo. Taj ti je najveće razočaranje na Euru. Ništa nije prikazao!”.

Ćiro ne krije da ne podnosi reprezentaciju Portugala, a razlog je otkrio za beogradski list.

“Zato što kupuju utakmice. Vodio sam Dinamo 1982. godine protiv Sportinga i tada su kupili utakmicu. U baražu za Euro 2009. godine Portugal je kupio utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, tada sam bio selektor ‘Zmajeva’“, otkrio je šokantne detalje Blažević.

Na konstataciju novinara Kurira da bi trebao da bude oprezniji prilikom iznošenja tako ozbiljnih optužbi hrvatski stručnjak kaže:

“To što pričam je istina, boli me k***c, da neće možda da me uhapse? Ako imaju obraza, nek dođu i kažu mi u lice da nisu kupili”, zaključio je ljutito Ćiro.

KOMENTARI:
Loading...