Nakon utakmice u Atini u kojoj su BiH i Grčka odigrale neriješeno, nekadašnji reprezentativac naše zemlje Elvir Bolić je za Klix.ba kazao kako Bosna i Hercegovina ima moć da osvoji drugu poziciju u grupi H.

“Prije meča, da nas je neko pitao, možda bi bili zadovoljni bodom. Međutim, nakon odigrane utakmice i svega što smo vidjeli mislim da smo izgubili dva boda. Jako mi je žao, naročito što se to desilo na ovakav način. Mislim da bismo trebali postići drugi gol i da bi tada sve bilo drugačije”, rekao je Bolić za Klix.ba

On je dodao da su naši momci imali smo prilika, te da su bolje i otvorenije započeli utakmicu utakmicu. Također, Bolić je kazao da smo ovom utakmicom mogli doći u jedan bolji položaj u okviru grupe.

“Puno više mi je žao ove utakmice nego recimo one u Belgiji, mislim da smo zaslužili da osvojima sva tri boda”, rekao je Bolić.

On je zaključio da je reprezentaicja Bosne i Hercegovine pokazala da ima snagu i moć da se bori za dva prva mjesta.

Podsjećamo, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je odigrala neriješeno u Grčkoj (1:1) u četvrtom kolu kvalifikacija grupe H za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. godine održati u Rusiji.

KOMENTARI:
Loading...