Najveći je teret, nije teško pogoditi, čudnovati Velšanin Gareth Bale koji je odigrao užasnu sezonu te ga pritom u Madridu nitko ne voli.

Prijatelj je samo s Lukom Modrićem, ostatak suigrača ga uglavnom zafrkava na račun lošeg španjolskog iako je u toj zemlji već šestu godinu.

Balea nitko ne želi i sam se otpisao

Zidane je Balea otpisao nakon nedavnog poraza protiv Rayo Vallecana – Bale je pobjegao na privatni avion umjesto da se vratio u Valdebebas s kolegama i to je bila kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu. 

On nije jedini koji će otići iz kluba. Zidane ne preferira Danija Ceballosa, veznjaka koji se javno žalio na njegov rad iz prvog mandata. 

 

Ceballos je javno kritizirao Zidanea

Španjolski reprezentativac kritizirao je Francuza zbog slabe minutaže i nemogućnosti da se nametne, i to nakon što je na klupu stigao Julen Lopetegui.

“Teško je objasniti zašto nisam ni dobio šansu. Radiš, trudiš se da mu otežaš odluku, ali poslije nekog vremena shvatiš da je to nemoguće”, pričao je prije nekoliko mjeseci španjolski veznjak koji je mislio otići iz kluba.

 

Zadržao ga je dolazak Zidaneovog nasljednika Julena Lopeteguija.

“Pitao sam ga zašto ne igram, on mi je govorio da je to zato što su ispred mene Modrić i Kroos. Ali i kad njih nije bilo, on je mijenjao sustav igre i gurao neke druge igrače. To boli.”

Llorente nikako nije mogao do minutaže

Ceballos je igrao kod Lopeteguija, no to je kratko trajalo zbog loših rezultata. Uz njega, na izlaznim vratima je i Marcos Llorente, još jedan veznjak.

Za njega je gotovo nemoguće da se nametne pored Modrića, Kroosa i Casemira, standardnih opcija u veznom redu, pa nema budućnosti u klubu. Zidane, pak, ima još dva tjedna do završetka sezone, a potom slijedi rekonstrukcija.

Trojica su zasad otpisana.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...