Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu Ernst Happel u Beču odmjeriti snage s reprezentacijom Austrije u okviru prijateljskog susreta koji je na rasporedu od 20 sati i 30 minuta.

Anel Hadžić, veznjak našeg nacionalnog tima u Beču će igrati protiv reprezentacije zemlje u kojoj je odrastao, a ističe kako se nikada nije dvoumio u kojem će dresu zaigrati.

“Ako želimo da završimo drugi u grupi onda moramo pobijediti u posljednje četiri od pet utakmica. Podcijenili smo Kipar u prvom susretu, i moramo se navići da su očekivanja veća nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo. Uvjeren sam da možemo do plasmana na Evropsko prvenstvo”, kaže Hadžić i dodaje:

“Atmosfera u reprezentaciji je odlična, zajedničkim snagama izvlačimo našu mašinu iz blata. Imamo taj kvalitet”, rekao je Hadžić i poručio kako se i pored toga što je odrastao u Austriji osjeća kao Bosanac:

“Odrastao sam u Austriji i zahvalan sam ovoj zemlji, koja mi je sve omogućila. Međutim u mojim prsima kuca bosansko srce“, rekao je momak rođen u Velikoj Kladuši.

KOMENTARI:
Loading...