Mnogo mi znači ova utakmica, jer mi je ova zemlja dala mogućnost da napredujem. Radujem se i sretan sam zbog meča sa Austrijom, ali ipak imam svoju reprezentaciju i želim da pokažemo kvalitet u Beču, rekao je Anel Hadžić, reprezentativac BiH i prvotimac Sturma iz Graza

Ekipa je spremna. Atmosfera je super i jedva čekamo utakmicu, istakao je Anel Hadžić, reprezentativac Bosne i Hercegovine uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Austrije na stadionu “Ernst Happel” u Beču, javlja reporter Anadolu Agency (AA).

Prvotimac Sturma odrastao je u Austriji i u ovoj zemlji stekao je fudbalsku reputaciju na osnovu koje je i obukao dres reprezentacije BiH.

“Mnogo mi znači ova utakmica, jer mi je ova zemlja dala mogućnost da napredujem. Radujem se i sretan sam zbog meča sa Austrijom, ali ipak imam svoju reprezentaciju i želim da pokažemo kvalitet u Beču”, kazao je Hadžić, a na pitanje hoće li se radovati ako dobije priliku igrati, te postigne gol Austriji, odgovorio je:

“Ako budem u mogućnosti i dam gol, naravno, radovat ću se. Igram za svoju domovinu, tako da ako dam gol, ponavljam, radovat ću se”.

Utakmica Austrija – BiH igra se sutra na stadionu “Ernst Happel” u Beču s početkom u 20:30 sati, a posljednje informacije govore da bi goste moglo bodriti čak i do 20.000 navijača, bh. iseljenika iz cijele Evrope, ali i onih koji su ovdje došli iz domovine, izvještava reporter Anadolu Agency (AA).

KOMENTARI:
Loading...