16.4 C
Bosanska Krupa
Petak, 17 Septembra, 2021

Tesla televizor za samo 1 KM? Lako uz BH Telecom ponudu!

- Oglas-

Kada vam je potreban novi televizor, obično je prvi cilj pronaći kvalitetan uređaj, ali po povoljnoj cijeni koja neće u potpunosti isprazniti novčanik.

Tesla televizori nude sjajan odnos cijene i kvaliteta, a sada jedan od njih – Tesla 43Q300BF – možete nabaviti za samo 1 KM!

Ukoliko se pitate kako, odgovor je jednostavan – uređaj je vaš po navedenoj cijeni ukoliko ste korisnik BH Telecom Extra XL paketa!

Tesla televizori iz serije 3 su klasični modeli, koji se savršeno uklapaju kako u vašu dnevnu sobu, tako i u vaš budžet. Zaboravite na mutnu sliku i sadržaj loše rezolucije: žive boje, odličan kontrast i dobri uglovi gledanja povećavaju uživanje u omiljenim TV programima, a MPEG redukcija automatski „čisti“ prikaz na ekranu, posebno kada na TV-u gledate sadržaje originalno niže rezolucije.

Uz funkciju Dolby virtual surround, uživaćete i u kristalno čistom zvuku, a hotelski režim – koji omogućuje zaključavanje određenih kanala ili kontrolu zvuka – veoma je koristan za porodice sa malom djecom.

Osim toga, podešavanja na Tesla uređajima su jednostavna i lako razumljiva, što tehnologiju čini bliskom čak i onima koji nisu eksperti za opcije povezivanja, upotrebu menija ili napredne funkcije.

Ne propustite ovu sjajnu priliku. Detaljnu ponudu možete pogledati na linku.

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci