Nakon što su procurili brojni detalji i fotografije novih Galaxy telefona, Samsung je u Indoneziji objavio video koji prikazuje S7 edge i otkriva koliko je sličan Galaxyju S6.

Samsung će u nedjelju u Barceloni predstaviti novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, a nakon fotografija uređaja, sada je procurio i video koji otkriva mogućnosti Galaxyja S7 edgea, iako se ne navodi izričito da je to S7 edge.

Video je objavila njihova indonezijska podružnica, a prikazani telefon je gotovo identičan prošlogodišnjem Galaxy S6 edgeu.

Da se radi o novim mogućnostima vidi se iz toga što ga djevojka u videu bez problema koristi na kiši, što je u skladu s najavama da će novi telefoni biti otporni na vodu. Novi telefon također će podržavati i bežično punjenje.

Prema ranije objavljenim informacijama, novi S7 i edge bi trebali biti vrlo slični prošlogodišnjim uređajima, ali s nešto zaobljenijim rubovima. Galaxy S7 bi trebao imati ekran dijagonale 5,1 inča, kao i Galaxy S6, a novi edge će vjerovatno imati 5,5-inčni ekran. Oba bi trebala biti osjetljiva na nivo pritiska.

Kamera će imati 12 MP, što je manje od kamere S6 modela, ali nova kamera će se puno bolje nositi sa slabim svjetlom. Telefon će dolaziti u dvije verzije – s Exynos 8890 i Snapdragon 820 procesorima.

KOMENTARI:
Loading...