picture of angry woman shouting at phone

Srećom, Gmail ima manje poznatu karakteristiku koja omogućava povrat kontakata izgubljenih na pametnom telefonu s Android operativnim sistemom

ažne podatke možete izgubiti na mnogo načina. Kako god se to dogodilo, u pravilu će vam donijeti mnogo stresa i problema. Srećom, Gmail ima manje poznatu karakteristiku koja omogućava povrat kontakata izgubljenih na pametnom telefonu s Androidom.

Postoji vremensko ograničenje: za kontakte s chata trebate reagirati u roku od 24 sata od trenutka gubitka podataka, dok za kontakte iz Gmaila imate do 30 dana.
Kako biste vratili izgubljene podatke, trebate se logirati na Gmail adresu i u gornjem lijevom kutu kliknuti na riječ Gmail. Pojavit će se padajući izbornik, na kojem odaberete Contacts. Ponudit će vam pregled svih kontakata koje je Google vezao za vaš korisnički račun, u kojima su i adrese e-pošte, te telefonski brojevi. U lijevom stupcu vidjet ćete popis opcija. Kliknite na More, pa potom opciju Restore Contacts.

Moći ćete birati period na koju se želite vratiti (prije sat vremena, dan, sedmicu i tako dalje). Odaberite onu u kojoj su nestali podaci još uvijek bili na vašem uređaju. Kliknite Restore i trebali bi se pojaviti.

Ovo će funkcionisati samo ako ste sinhronizirali podatke na mobitelu s onima na korisničkom računu. Ako niste, isprobajte rješenja kao što je Android Recovery.

KOMENTARI:
Loading...