Pored premijum Redmi K20 i Redmi K20 Pro telefona, na današnjoj prezentaciji je prikazan i pristupačni Xiaomi Redmi 7A. Iako je telefon nešto ranije zvanično objavljen, sada imamo informacije o njegovoj ceni i datumu pojavljivanja na tržištu.

Redmi 7A ima 5.45-inčni displej, sa 18:9 odnosom stranica i HD+ rezolucijom. Gornji okvir ima mjesta za slušalicu, senzor blizine i 5MP selfi kameru, dok se u donjem nalazi Redmi logo. Na poleđini se nalazi 13MP kamera sa LED blicem. Telefon nema senzor otiska prsta.

U unutrašnjosti su Snapdragon 439 čipset i dve opcije skladišta: 16GB ili 32GB. Prisutan je microSD slot za proširenje. Telefon stiže uz MIUI 10 interfejs, zasnovan na Android Pie, podržava do dve SIM kartice od kojih jedna ide u hibridni slot.

Velika prednost ovog telefona je 4000mAh baterija, koja stiže sa 10W podrškom punjenja, što je duplirano u odnosu na Redmi 6A. Ostale konekcione opcije uključuju Dual 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 i a 3.5mm priključak.

Redmi 7a stiže u crnoj ili plavoj verziji, po cijenama od 80 i 86 dolara. Na tržištu će biti dostupan od 6. juna, a prvo će se pojaviti u Kini. Na globalnom tržištu se očekuje u narednim mesecima.

(NN/benchmark)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...