Unclounded se koristi za pohranu podataka u računarskom oblaku. Snapseed je odlična za obradu fotografija, sa kojom možete rezati, okretati te provući sliku kroz brojne filtere.

Mobiteli sa Android operativnim sistemom dolaze sa nizom instaliranih aplikacija. Međutim, tu su još neke koje možete besplatno skinuti, pa će vam dobro doći za organizaciju mobitela.

Neke od njih su Unclounded, koja se koristi za pohranu podataka u računarskom oblaku, a dobit ćete direktan pristup Dropboxu, Googleovom Driveu, OneDriveu i drugima. Snapseed je odlična za obradu fotografija, a s njom možete rezati, okretati te provući sliku kroz brojne filtere.

Pushbullet – Aplikacija omogućava slanje poveznica, tekstova i datoteka sa mobitela na druge uređaje, poput računara, a uključuje i obavijesti koje primate na desktop, kao što je odgovaranja na SMS-ove s kompjutera.

Snapseed – Besplatna Googleova aplikacija je odličan izbor za obradu fotografija „na brzinu“. Omogućit će vam promjenu nivoa svjetla i niza drugih postavki poput rezanja i okretanja fotografija, kao i veliki broj filtera. Podržava i slike u formatu RAW, dok izvorne ostaju netaknute.

Unclouded – Koristite li više od jednog servisa za pohranu u računarskom oblaku, aplikacija će biti korisna, jer će omogućiti upravljanje njima sa jednog mjesta. Dobit ćete direktan pristup Dropboxu, Googleovom Driveu, OneDriveu, Megi i drugima. Moći ćete postavljati i preuzimati datoteke, vidjeti šta vam zauzima najviše prostora i pronaći duplikate. Besplatna je, a uz plaćanje od pet KM dobit ćete pristup novim opcijama.

Cabinet Beta – Memorije za pohranu na mobitelima je sve više, što znači da se teže snaći među dokumentima i datotekama koje držite na njima. Ova besplatna aplikacija pomoći će vam u tome, a nudi nekoliko zgodnih opcija, poput pristupa rootu, prečicama do početnog zaslona, podrške za zip dokumente i pluginove.

Auhy – Osmišljena je kako bi olakšala korištenje autorizacije upotrebom dvaju ključeva (two-factor authentication, 2FA) i pomogla u zaštiti online korisničkih računa ukoliko podržavaju tu vrstu zaštite. Nakon što aktivirate 2FA i povežete je sa brojem mobitela, generirat će kodove za logiranje na servise kao što su Google, Dropbox i drugi. Posebna je po tome što sinhronizira enkriptirane autorizacijske tokene na svim uređajima, uključujući mobitele, tablet i laptop.

KOMENTARI:
Loading...