Dugo očekivana Nokia 3310 stigla je u prodaju u Hrvatsku. Ovaj uređaj, sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj fanova širom svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas.

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u februaru 2017. zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za novim modelom, piše Večernji list. Važno je istaknuti da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

Nokia 3310 prvi put je predstavljena 2000. godine i od tada je postala kultni pojam u svijetu mobilne tehnologije, ali i u pop kulturi općenito. Ovaj model obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i atraktivno zamjenjivo kućište s kojima su korisnici mogli personalizirati svoj uređaj.  Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji.

Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s blicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tokom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada.

Veliki povratak ima i legendarna igrica – Zmijica. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u boji.

KOMENTARI:
Loading...