Telefon Nokia 3310 vratio se ove godine na velika vrata. Svi su hteli da probaju “zmijicu” kako bi se prisjetili korištenja nekada najpopularnijeg telefona, a uz ove novine bliži je i današnjim korisnicima.

Naime, Nokia je predstavila model 3310 3G, koji, kako mu i ime kaže, ima mogućnost povezivanja na 3G mreže, pa je samim tim i dostupnost veća kao i konekcija na 3G Internet. Nedostatak ove opcije bio je i najveća mana telefona, a sada je i to riješeno.

Uz to, retro korisnički interfejs je unaprijeđen, kako bi obezbijedio poboljšano i prilagodljivo iskustvo, što znači da sada dopušta promjenu boje ikonica, njihovog položaja i na taj način prilagođavanje omiljenih funkcija potrebama korisnika. Napravljen je i ergonomski redizajn, pa Nokia 3310 3G ima više prostora između dugmića i omogućava vam da još lakše pozivate, pišete poruke i tvitujete.

Model Nokia 3310 3G je dostupan u četiri boje: žuta, topla crvena, azurna i ugljeno crna boja. Svi modeli dolaze u mat varijantama sa srebrnom tastaturom.

Nokia 3310 3G omogućava do 6,5 sati razgovora i 27 dana mirovanja, a osnovna cijena je 69 eura. Bit će dostupan od sredine oktobra.

KOMENTARI:
Loading...