Milioni ljudi Facebook koriste sedam, osam ili više godina, te su danas zaboravili kakve su sve statuse i fotografije objavljivali u mladim danima. Ako pregledavate historiju Timelinea ove mreže, vjerovatno će vas iznenaditi o čemu ste sve pisali i kakve ste fotografije objavljivali prije pet i više godina, te danas takve stvari vjerovatno nikada ne biste objavili.

No, zbog greške koja je vjerovatno povezana s Facebookovom mobilnom aplikacijom za iPhone i iPad, nekim korisnicima prije dva dana ponovno su se počele pojavljivati fotografije i statusi koje su ranije objavili, zbog čega su se mnogi okrenuli Twitteru i kritikovali Zuckerberga i Facebook, dok su neki promijenili šifre na Fejsu jer su posumnjali u hakerski napad.

Iz Facebooka su objavili kako su svjesni ovog propusta i rade na njegovom rješavanju, a nagađa se kako je do problema došlo nakon nadogradnje iOS aplikacije ili je možda povezan s opcijom Year in Review, koja korisnicima omogućuje pregled i dijeljenje videozapisa s najzanimljivijim stvarima koje su objavljivali na ovoj mreži.