Kalifornijski div svake godine za blagdane razveseli zaposlenike prigodnim poklonom, a ove godine su poklonu pridodali i pismo kojim su ganuli radnike. Ovogodišnji poklon bio je posebno prilagođena verzija skupog ruksaka namijenjenog prenošenju elektronike, posebnog kroja prilagođenog raznim gadgetima, s neizostavnim Appleovim logom.

U priloženom pismu stajalo je:
‘Ovo je naš dar vama. No, nikad neće biti usporediv onome što ste vi nama dali. Za dar je potrebna promišljenost i suosjećanje. Potrebno je u njega uložiti svoje vrijeme, svoje talente i svoje srce. Vi poklanjate svoju dobrotu, znanje, humor i strpljenje.

Darujete ih mijenjajući kolegu kako bi mogao otići na zasluženu pauzu. Darujete ih svaki put kad prepoznate i pohvalite napravljeno. Darujete ih kad kupite kavu viška prije dolaska na posao i poklonite je kolegi. Darujete ih jednako i na početku sezone, kao i na kraju vrlo dugog dana. Darujete ih uvijek i bez prestanka.

Foto: Agencije

Divni proizvodi nastaju u Cupertinu. Divni trenuci nastaju zbog vas. Ti trenuci su vaš dar ovih blagdana – vašim klijentima, vašim kolegama i cijelom svijetu. Hvala vam.

Dirnuti zaposlenici darom su se hvalili na društvenim mrežama, a jedan od njih napisao je kako ga je Apple – razmazio.

Googleovi zaposlenici također se neće žaliti na svoj ovogodišnji poklon. Naime, prema neslužbenim informacijama svi zaposlenici ovih blagdana na poklon su dobili vrijedni pametni sat pogonjen Androidom.

KOMENTARI:
Loading...