Četrnaestogodišnji A. V. iz Novog Sada poginuo je jučer oko podneva u padu sa sedmog sprata zgrade u Ulici Veselina Masleše.

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi Kurir.rs, dječak je skočio s terase obiteljskog stana nakon što se navodno posvađao s majkom.

‘Čuo sam zvuk poput kršenja grana. Pogledao sam kroz prozor i vidio kako je neko pao na beton ispred zgrade. Onda sam vidio ženu koja je čučnula pored tijela… Počela je vrištati i plakati na sav glas. Bilo je strašno slušati to… Brzo je stigla Hitna pomoć. Pokušali su ga reanimirati, ali nažalost nisu uspjeli’ kaže stanar iz zgrade preko puta mjesta nesreće.

Nesretni dječak pohađao je osmi razred Osnovne škole ‘Ivo Lola Ribar’ u Novom Sadu. Njegovi prijatelji i dalje ne mogu vjerovati što se dogodilo te ne prestaju plakati. Facebook je preplavljen fotografijama i oproštajnim porukama.

‘Mili, kako sam te zvala, nisi to trebao uraditi. Znaš koliko smo te svi voljeli. Nećeš se više vratiti nikada… Nećemo te vidjeti, tvoj osmjeh, tvoje plave oči’ napisala je prijateljica nesretnog mladića na svom Facebook profilu.

KOMENTARI:
Loading...