Kineske društvene mreže upravo su preplavile snimke doista sulude situacije u nekoj od tamošnjih trgovina Appleovim proizvodima. Naime, nekakav je mladić kupio i porazbijao čekićem sve raspoložive iPhone, a sve zato što ga je taknula u živac jedna beozbrazna rečenica menadžera.

Tako barem prenose tamošnji blogeri, koji u nastavku navode da je mladić od menadžera zatražio da mu se popravi uređaj koji je nedavno upravo tamo kupio.

Menažder je prijedlog iz nekog razloga odbio, pa mladiću kazao da može samo kupiti novi aparat ili, ako već nema novaca, stari dati negdje popraviti.

Uvrijeđen što se dovodi u pitanje njegovo imovinsko stanje, mladić je potom iz džepa izvadio gotovinu i uzeo sve što se od iPhonea u tom trenutku uzeti moglo, te ih je uz pomoć prijatelja porazbijao.

Nije na tome stalo, mladić je zatim bijes iskalio i na inventaru trgovine, pa svom suparniku uručio novac za počinjenu štetu!

I dok se neki doveli autentičnost snimaka u pitanje i posumnjali da je riječ o nekakvoj marketinškoj kampanji, blogeri su upozorili da je ovakvo ponašanje karakteristično za pojedine pripadnike tamošnje zlatne mladeži, odnosno da postoji velika šansa da se sve zabilježeno upravo tako i odvilo.

KOMENTARI:
Loading...