Jedna djevojka dobila je rođendansko iznenađenje koje će pamtiti cijeli život. Njen momak ju je prosio svakog dana tokom prošle godine. Dean Smith napravio video za svoju djevojku Jennifer Kessel koji prikazuje 365 dana u kojima je pitao hoće li se udati za njega.

Otkrio je to za vrijeme porodičnog izleta u Arubi. Jennifer je porukom na ploči koju je držala njena sestra sugerirano da ode u predvorje.

Potom su je njen brat i prijatelj odveli na plažu gdje su je njen otac i maćeha čekali da joj predaju uređaj na kojem je mogla da pogleda film.

“Do sada si vjerovatno shvatila da je tvoje rođendansko iznenađenje dolazi u obliku ovog videa. Ono što ne znaš je da sam planirao ovo rođendansko iznenađenje  više od godinu dana”, goviri Smith na početku videa, koji se potom prebacuje na kadrove koje je Dean napravio na Jenniferin prošli rođendan.

“Samo sam želio da ti preko ovog videa da je danas dan na koji sam odlučio da želim da provedem ostatak života s tobom”, otkriva Dean koji kaže kako je želio da pronađe način da je zaprosi koji će joj pokazati koliko je voli, i da je mislio o njoj doslovno svakog trenutka svakog dana.

Odlučio je da je svakog dana pita hoće li se udati za njega tako što je ispisao poruku na ploči.

Film prikazuje svaki od tih 365 prošnji u različitim okruženjima i položajima – tokom tuširanja, pranja zuba, hodanje po plaži, pranja veša, poziranja sa psima i mačkama, u odjielu, bez majice…

No, poruka na ploči je gotovo uvijek ista. “Jennifer, hoćeš li se udati za mene? “,” Hoćeš li biti moja žena? “,” Učini me najsretnijim čovjekom na svijetu “,”Tako te volim Jen”.

Nakon što je video došao do prošnje koju je Dean napravio dan prije, govori Jennifer da se okrene. Iza nje bio je Dean, s pločom u ruci, spreman da postavi pitanje posljednji put.

Pod utiskom, Jennifer je istog trena zaplakala, a zatim se nekako pribrala, ustala sa stolice i krenula mu u susret.

Uz zalazak sunca u Karipskom moru, Dean je kleknuo.

Rekla je DA.

Video u trajanju od 16 minuta na YouTubeu ima preko 7 miliona pregleda.

KOMENTARI:
Loading...