Snimka preslatke 14-mjesečne djevojčice Amelie Batiz, iz Australije, osvojila je internet. Na Facebooku ju je objavila majka djevojčice Sofia i ubrzo je snimka postala pravi hit.

Otac djevojčice, 32-godišnji Jeremy, gotovo od punoljetnosti nije sasvim obrijao bradu, no to je odlučio učiniti nedavno. Ni njegova supruga Sofia, 36-godišnja fotografkinja, nije znala da će Jeremy to učiniti. Kada je izlazio iz kupaonice, samo joj je rekao da uzme mobitel i počne snimati. I ona i njihova kćerka Amelia prvi su ga put vidjele obrijane brade.

Djevojčica je ostatak dana izbjegavala oca kojeg nije prepoznavala. Majka Sofia istaknula je i kako je Jeremy radio sve ono što je s Ameliom radio uobičajeno, sve ono što bi je moglo podsjetiti da na to da je on njen otac, no ona je taj dan “bježala” ostalim članovima porodice dok naposljetku nije shvatila da je to zapravo njen tata, malo drukčijeg izgleda od onog na koji je navikla.

Jeremy Dedmon shaved off his beard. Amelia has only seen him with facial hair. This was her reaction to seeing him with no beard 😂Ellen DeGeneres ellentube EllenNation

Posted by Sofia Batiz on Srijeda, 14. Novembar 2018.
Loading...