Nesretni pokušaj jednog mladića da u Novu godinu uplovi poljupcem u ponoć postao je viralan, nakon što je sve prikazano uživo na televiziji.

Nepoznati muškarac iskušao je svoju sreću s plavušom na dočeku nove 2019. godine, a sve je snimila holandska TV stanica.

U video snimci se vidi kako se naginje u pokušaju da poljubi djevojku, no u tom se trenutku njen izraz lica naglo mijenja od osmjeha do potpune zbunjenosti.

Djevojka se odmaknula i zatvorila oči, a na snimci se čini kao da izgleda potpuno zgroženo mladićevim pokušajima udvaranja. Njega to nije omelo pa je pokušao ponovo: otvorio je usta i približio joj se, nasmiješio joj se, a tek onda shvatio da od poljupca neće biti ništa.

Na kraju snimke se vidi kako njih dvoje gledaju jedno u drugo zbunjeno, a zatim je djevojka počela zuriti u tlo.

Snimku je na Twitteru podijelio jedan američki student koji živi u Holandiji.

“Nadam se da je vama 2019. počela bolje nego ovom tipu”, napisao je u opisu snimke koja traje 14 sekundi.

Korisnici društvenih mreža pogledali su snimku u rekordnom roku. Njih 40.000 je tu objavu na Twitteru lajkalo, a 13.000 ju je podijelilo dalje. Mnogi su komentirali mladićev nezgodan pokušaj francuskog poljupca.

“Čovječe, to je poljubac, ne obrok”, jedan je od brojnih komentara.

“Zašto je toliko otvorio usta? Pokušava li je pojesti”, pitali su se na Twitteru.

Drugima je pak bilo žao nesretnog mladića.

“Ne brini, uvijek možeš pokušati 2020.”

“Ovo je najneugodnija stvar koju sam vidio ove godine!”

“Ako usporiš snimku, tačno se vidi trenutak u kojem je on poželio da je mrtav”, još je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Loading...