Samo još četiri emisije do finalne večeri najgledanijeg bh. šoua „Zvijezda možeš biti Ti“. Ulog je veliki, te su kandidati ubacili u petu brzinu. Maske su „pale“ pa jedni drugima spletkare iza leđa. Oformili su se novi klanovi pa taktički pokušavaju pojedine poslati u omraženi duel.

Prošle sedmice u duelu našli su se Konjičanin Samir Alebić i Lukavčanin Nermin Bjelić, gdje je na veliku žalost njegovih brojnih fanova deblji kraj izvukao, Nera.

– Za mene je šou ZMBT bio odskočna daska i jedno veliko iskustvo, gdje sam upoznao dosta dobrih, kvalitetnih pjevača i pjevačica. Moje druženje s muzikom počelo je mnogo prije ovog takmičenja, jer ja pjevam otkad znam za sebe. Druženje s muzikom nastavljam , a uskoro ću sve one koji cijene i poštuju moj rad počastiti i s dvije  numere, čiji su autori: Mirko Šenkovski – Geronimo i Zaim Poturić – kazao je Nera.

Gost iznenađenja i četvrti član žirija bio je harizmatični Al’Dino, koji se oduševio interpretacijama kandidata, a bodom plus krunisao je Slađu Hodžić što je takmičarku iz Doboja oraspoložilo jer je prije samog nastupa ronila suze u bekstejdžu.

Naime, kako je ekipa magazina „Express“ svake sedmice uz kandidate i prije šoua, našli smo se u čudu kada smo zatekli prazne prostorije, gdje inače kandidati provode vrijeme prije izlaska na scenu, šminkajući se i spremajući se… Odmah smo krenuli u potragu za njima, pa smo saznali da su opravdano odsutni, jer snimaju novi džingl.

Začula se buka, deranje, a na kraju i plač. Producenti su povišenim tonom objašnjavali Slađi da se ne može ponašati kako ona želi, a ona im je odgovorila da ne želi prihvatiti uvijek sve njihove uslove, te je otrčala u „gardarobu“, gušeći se u suzama. Nakon nekoliko minuta čitava ekipa došla je utješiti Dobojčanku, a sudeći po tome da je uskoro izašla, popravila šminku i otrčala snimiti džingl,  ratne sjekire kao da su se zakopale.

I takmičar iz Zavidovića, Anes Ibrišimović se našao u problemu. Naime, nekolicina takmičara, njegovih kolega iz šoua javno su iskazali svoju ljubomorui, u kojem su prednjačili Krajišnici davajući mu bod minus. Kalkuliranje, novi klanovi, začkoljice i ljubomora vladaju među kandidatima, jer svako od njih želi „otjerati“ konkurenciju zapjevati pred punom dvoranom 15. maja. Šta je slijedeće i ko će se naći na meti klanova, ostaje da vidimo?

KOMENTARI:
Loading...