Simpatizeri šoua „Zvijezda možeš biti Ti“, s nestrpljenjem čekaju 15. maj, dan kada će se neko od njihovih miljenika krunisati titulom najboljeg. Čelnici Hayata nam spremaju veliki spektakl, a zanimljivo je to što će svi koji posjete i podrže finalnu večer biti VIP. Uveliko se radi na pripremama, dramaturgiji, a prijestolnica će te večeri biti domaćin velikih zvijezda iz cijelog regiona.

Gost iznenađenja i četvrti član žirija prošlog petka bio je Željko Bebek, koji se oduševio interpretacijama kandidata, a kazao je da je ovogodišnja sezona najjača do sada. Bodom plus krunisao je Adisa Škalju, koji je te večeri interpretirao Merlinov hit, “Da je tuga snijeg”.

Škaljo nije krio oduševljenje pa je već nekoliko dana u bunilu.

– Dok sam kao dječak odrastao uz zvuke “Bijelog dugmeta”, divio se i sanjao o tome da jednog dana doživim barem 5% karijere Željke Bebeka ni sanjao nisam da će me baš on podržati na mom putu i težnji ka tih “5%”. Veliko priznanje u vidu boda plus, ma najveće! Raja, moram Vam priznati da je vrijedilo čekati i uopšte mi nije žao što ih nisam “nanizao” jer “manje je više” – ponosno će Zeničanin.

Tenzije rastu, kandidati su sve nervozniji, jer mnogo toga je uloženo da bi sada izgubili sve to i samo nekoliko emisija pred finale „ispali“. Ne štede se, pa interpretiraju pjesme koje su čuvali za kraj.

Prije početka šoua kandidati su po običaju bili na sastanku, a kako se šuška opet je došlo do svađe.

– Ovaj put Muharem Draganović se svađao sa nekim od kandidata, pa je dobio opomenu, vjerujem da mu je prije nastupa zbog toga pozlilo, pa su ljekari morali intervenisati. Na svu sreću kolega Hari je sad dobro i sve se dobro završilo – kazao je nam je jedan od kandidata.

Svih šesnaest kandidata prošlo je u slijedeći krug, jer je iskorišten i posljednji džoker od strane žirija. Naime, u omraženom duelu našle su se Slađa Hodžić i Lejla Zuko, u kojem je Lejla izvukla deblji kraj, ali zahvaljujući profesoru Emiru, Sarajka je dobila još jednu šansu.

Iako se sve dobro završilo za obje kandidatkinje, Lejlu su nekoliko sati poslije emisije morali smirivati,pa je za dlaku izbjegla bolnicu, jer joj je sve ovo teško palo, a kako nam je prokomentirala teško joj je što se u duelu našla s najboljom prijateljicom iz šoua.

Takmičari pored dobro uvježbanih interpretacija, brinu i o svom izgledu, pa pored odličnih odjevnih kombinacija, često eksperimentiraju i s frizurom, tako su svi jedva prepoznali Amru Bratić, koja je svoju kosu potamnila, a komplimenti su pristizali sa svih strana.

Još samo tri emisije do finalne večeri, a stanje na konačnoj tabeli je iz sedmice u sedmicu neizvjesno. Podržite svoje favorite glasovima i ne dopustite da baš Vaš miljenik napusti šou pred samo finale!

 

KOMENTARI:
Loading...