Dok spot Neizdrživo iz dana u dan prikuplja sve više pogleda na YouTubeu, a singl se i dalje vrti na radiostanicama diljem regije, Amel Ćurić ima novi hit! 

Za razliku od prethodnog spota koji je sniman na moru, ovaj spot za singl Te zime sniman je na snijegom prekrivenoj planini Bjelašnici na -12 stepeni, ponovo pod budnim okom – Harisa Dubice.

Zanimljivo je da se u spotu pojavljuje prelijepi husky imenom Šila.

“Pustili smo da sam teaser zaintrigira fanove, da ne shvate odmah o kakvoj se pjesmi radi. Mislim da je pjesma Te zime pun pogodak i da će biti veliki hit. Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima.

Što se tiče samog snimanja spota… to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čovjeka, a snimali smo i na minus 12 stepeni, no ja sam još dobro prošao za razliku od djevojke Ane Bavrke koja je u spotu oskudno odjevena, u lepršavoj haljini i golih ruku”, ističe Ćurić.

U nastavku poslušajte pjesmu i pogledajte novi spot Amela Ćurića!

Ovo je njegov drugi singl nakon pobjede na X Factor Adria i ujedno druga suradnja s Dubicom;

Tekst za ovu pjesmu potpisuju Damir Bečić i Branislav Domazet. Autor glazbe također je Damir Bečić, dok su se za aranžman pobrinuli Dušan Alagić koji i inače surađuje s poznatim glazbenicima diljem regije poputSeverine, Željka Joskimovića, Saše Kovačevića, Sergeja Četkovića te još jednom Damir Bečić.

KOMENTARI:
Loading...