Muškarci u principu vole sve žene jednako sve dok ne nalete na tip žene koji im nikako ne odgovara, a nakon toga obično promijene mišljenje o ženskom rodu.

Kako ne biste postali ogorčeni samac koji za šankom soli pamet mlađim generacijama (radeći pritom nemjerljivu štetu mladim mozgovima), evo nekoliko tipova žena koje bi trebali izbjegavati kako bi sačuvali zdrav razum.

Klinka – ne nužno po godinama, već po načinu razmišljanja, jer takve žele vezu s tipom koji ih ni najmanje ne doživljava, dok će one koji ih stvarno žele navlačiti za nos i raditi od njih budale.

Ljubiteljica kontrole – ne u krevetu, naravno, već ona koja u svakom trenutku mora znati šta radite i koja već nakon trećeg spoja počinje planirati cijeli vaš život koji se, pogađate, mora vrtiti oko nje i njenih potreba.

Ogorčena – ta se nekoliko puta gadno razočarala u muškarce, no i dalje se nada da negdje postoji neki za nju … vjerujte, to niste vi.

Ona koju treba zadiviti – ona, naravno, ne radi ništa spektakularno u životu, no zato vi morate skinuti zvijezde s neba, imati savršeno tijelo i veze na svim mogućim mjestima, jer ona uvijek želi – nemoguće.

Princeza – bilo mamina, bilo tatina, svejedno je, jer sve mora biti po njenom i najbolje na svijetu, i to samo zato što je to – ona?!

Izvor: metro-portal.hr

KOMENTARI:
Loading...