11.1 C
Bosanska Krupa
Ponedjeljak, 13 Jula, 2020

'SB' SERIJAL; ISPOVIJESTI LJUDI KOJI SU POBIJEDILI RAK NA PRIRODAN NAČIN (II): Dijagnosticirali su joj karcinom, i to četvrti stadij, a onda je prelomila…

- Oglas -

Jedna od takvih priča je i ona o Ann Cooper.

Ann je dijagnosticiran rak gušterače, i to četvrti stadij.

Umjesto da odmah posluša savjete liječnika, Ann je odlučila prvo prikupiti što više informacija o načinima liječenja. Kako kaže, svi moramo mnogo sami učiti i tražiti odgovore na svoja pitanja.

Nakon dijagnoze rečeno joj je da treba ići na operaciju, a zatim na kemoterapiju i zračenje, što bi joj u najboljem slučaju produžilo život za 15-18 mjeseci.

U startu je znala da to nije njezin put. Odbila je operaciju, kemoterapiju i zračenje.

Budući da je znala kako je svojim životnim stilom i prehranom zapravo i pridonijela samom nastanku raka, odlučila je sve to promijeniti i liječiti se holistički.  

Screenshot

Prihvatila je savjete dr. Nicholasa Gonzalesa, liječnika alternativne medicine, te je potpuno prešla na vegetarijansku prehranu, koju je kombinirala s mnoštvom suplemenata.  

Ann je više puta na dan konzumirala svježe povrtne sokove, a nakon 15 dana na sokovima provodila bi detoks jetre i bubrega. Jer, organizam se, kaže, treba očistiti od toksina i uništenih stanica raka.

Konzumirala je i po 6-8 čaša alkalne vode koju je pripremala tako što bi pomiješala filtriranu vodu sa sokom od limuna i himalajskom soli.

Potpuno je eliminirala stres te je stekla pozitivan stav prema bolesti.

Usto je prakticirala i brzo hodanje na pokretnoj traci kako bi dodatno potaknula rad limfnog sustava, oksigenaciju tkiva i detoks organizma.   

U nastavku pogledajte videoisječak svjedočenja Ann Cooper…

قالب وردپرس

Dodaj komentar
- Oglas -

Najnovije

Povezani članci

- Oglas-
Dodaj komentar