No, oprez, nije svako ulje za mućkanje.

POSTUPAK

Sve što vam treba je jedna kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano mućka u ustima 20-tak minuta.

Postupak liječenja predstavio je dr. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa.

Prema njegovoj studiji, riječ je o čestom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne tvari iz tijela eliminiraju, a mućkanje jača imunitet, te pomaže našem organizmu da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez lijekova.

Mućkanje je prema riječima liječnika, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosječnog čovjeka svakodnevno muče poput recimo glavobolje ili pak zubobolje te bronhitisa.

Ako ste ispravno i dovoljno dugo mućkali usta, tekućina koju ste ispljunili trebala bi biti bijela poput mlijeka, a nakon što ste ulje ispljunuli, usnu šupljinu dobro isperite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tekućini koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

Mućkanje je idealno početi ujutro natašte, a postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvijek praznog želuca.

Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda učinkovita primjetiti ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije.

Zanimljivo je također kako zubi mućkanjem ulja postaju bijeli, a ova metoda pomaže i kod paradontoze.

Isprobajte, ne gubite ništa!

(SB)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...