Ako imate česte bolove u nogama ili grčeve provjerite razinu magnezija i kalija u organizmu.

 Nemojte ignorisati ove znakove koje vam daje vaše tijelo kada nešto nije u redu. Pratite promjene vašeg tijela kako biste mogli reagovati na vrijeme.

PMS simptomi postaju sve gori

Djevojke i žene koje pate od endometrioze itekako znaju kako PMS simptomi mogu biti neugodni i bolni. Simptomi endometrioze su znatno izraženiji od PMS-a i ne prolaze nakon mjesečnice. Svrbež i ljuštenje kože Ako imate ove simptome možda patite od psorijaze. To je bolest koja uzrokuje svrbež i osip. Ako sumnjate da imate ovu bolest javite se doktoru.

Bolovi u nogama

 Ako imate česte bolove u nogama ili grčeve provjerite razinu magnezija i kalija u organizmu. Ako sumnjate na ovaj zdravstveni problem, češće konzumirajte banane, jogurt i špinat.

Budite se s bolovima u vratu i ramenima

 Stalno se posljednje vrijeme budite s bolovima u vratu i ramenima iako ste se dobro naspavali? Možda ste spavali u krivom položaju, ovakvi bolovi javljaju se posebno ako spavate na boku. Pokušajte promijeniti položaj spavanja i spavajte s raširenim ramenima. Može vam pomoći ‘grljenje’ jastuka i spavanje s jastukom među koljenima.

Urin je promijenio boju

 Mokraća bi trebala biti svjetložute boje. Ako se boja vašeg urina u posljednje vrijeme promijenila to može značiti da nešto ne štima. Prvo pokušajte piti više vode i pratite boju urina. Ako ni tada nema promjene, u boji, otiđite k doktoru.

(Hayat/SB)

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...