Cynthia Sass osmislila je napitak za koji tvrdi da skida čak tri kilograma i 10 centimetara u struku nakon samo četiri dana redovitog konzumiranja. I to uz samo nekoliko potpuno prirodnih sastojaka!

Sastojci su:

– svježi đumbir
– listići mente
– krastavac
– limun
– voda

Priprema:

Operite limun, prepolovite ga i izvadite koštice. Svaku polovicu lagano zasijecite i ubacite u posudu s vodom (potrebno vam je 8,5 čaša vode). Limun nemojte guliti, niti ga cijediti, već ga jednostavno lagano zarezanog ostavite da stoji u vodi. Tome dodajte i kolutiće oguljenog krastavca te desetak opranih listića mente. Jedan đumbir srednje veličine naribajte i dodajte u vodu, sve skupa promiješajte i ostavite preko noći u frižideru.

Onaj malo naporniji dio je taj da četiri dana zaredom smijete piti isključivo ovaj napitak koji ćete dan ranije pripremiti za svaki od četiri dana. Osam čaša vode je preporučeni unos koji bismo svakodnevno trebali konzumirati, a ostali navedeni sastojci znatno ubrzavaju sagorijevanje mastim, piše magazin Cosmopolitan.

Mi svakako ne preporučamo da nekoliko dana pijete samo napitak, no svakako biste ga mogli uvesti u svoju svakodnevicu i time pospiješiti gubitak neželjenih kilograma i otapanje masnih naslaga. Plus, osvježenje dobro dođe u ovim vrućim danima!

KOMENTARI:
Loading...