ŽIVOT u Australiji sa sobom nosi rizik od susretanja s opasnim životinjama pa su njeni stanovnici često na oprezu i odmah reagiraju ako vide potencijalnu opasnost.

Žena iz Queenslanda u svom je domu pronašla zmiju pa je potražila pomoć Stuarta McKenzieja, 29-godišnjaka čija se tvrtka bavi lovom na zmije i intervencijom u situacijama kada se otrovnica nađe negdje gdje ne bi trebala.

Kako njene obitelji neko vrijeme nije bilo u kući, spremačica je došla očistiti kuću prije nego se oni vrate kući. Prilikom pospremanja, spremačica je vlasnici kuće tvrdila kako je u jednoj sobi ispod kreveta pronašla zmiju, nakon čega je vlasnica pozvala Stuarta.

On je brzo zgrabio najbolju opremu i otišao kod njih kako bi riješio problem, a cijelu situaciju je snimao, misleći kako će imati dobru priču za društvene mreže.

“Dobio sam poziv od vlasnice kuće koja je rekla kako njihova spremačica kaže da je vidjela malu crnu zmiju u jednoj od soba koju je pospremala. Rekao sam joj da odmah zaključa vrata i stavi ručnik uz rub kako zmija ne bi mogla otići nigdje prije nego dođem. Kada sam stigao, spremačica mi je ponovno opisala što je vidjela te sam odmah otišao u sobu pogledati pod krevet. Isprva sam znao da nešto baš nije kako treba”, ispričao je Stuart.

“Iako je izgledalo poput zmije, oblik tijela je bio zdepast naspram dužine i jednostavno je izgledalo čudno. Onda sam se približio i shvatio – to je gumena igračka”, otkriva 29-godišnjak te dodaje kako je najprije bio šokiran, a onda se samo počeo smijati. “Bilo je zaista smiješno”, rekao je.

Stuart se više od šest godina bavi lovljenjem zmija i kaže kako se takva situacija događa vrlo često. Ipak, ističe kako je bolje zvati pomoć i biti u krivu nego ignorirati potencijalno opasnu situaciju i na kraju se dovesti do rizika i velikog problema.

Ovi poslovi su čudni i neuobičajni, ali predstavljaju odličan izvor prihoda!

Ronioci specijalizovani za pronalaženje golf loptica

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...