Blagdani su vrijeme darivanja, uživanja u dobrom društvu i finoj hrani, ali i bezbrižnoj zabavi. Nadahnuti svjetlucanjem pahuljica, božićnim ukrasima i lampicama, ovih blagdana nosi se odvažan make-up koji će i vašem licu podariti sjaj. Ako se pripremate za najluđu noć u godini ili božićnu zabavu, razmislite o sljedećih nekoliko make-up savjeta.

Odvažne metalik usne

Neka vaše usne svjetlucaju poput božićnog drvca. Potražite ruž sa ekstra šljokicama i metalik efektom za usne koje nikome neće promaknuti.

Glitter, glitter i još glittera

Nemojte se zaustaviti samo na usnama. Pružite i svojim očima svjetlucavi tretman posebnim šljokičavim sjenilom, a u istom blagdanskom i prazničnom raspoloženju ukrasite i svoje nokte. Neka blistaju.

Visoki sjaj

Malo sjaja nije dovoljno. Nanesite shimmer na jagodice lica, unutarnju stranu ugla očiju, ispod obrva i usne, ako već ne želite metalik efekt na njima. Blistajte čitave večeri.

Boje dragog kamenja

Kada razmišljate o nijansama sjenila, odlučite se na boje koje podsjećaju na drago kamenje. Odvažno sjenilo u boji smaragda ili rubina odličan su izbor. Sad vam samo preostaje da se sjajno zabavite.

KOMENTARI:
Loading...