Ako je ona već spremna pružiti vam oralno zadovoljstvo, najmanje što vi možete učiniti jest prekinuti s nekim od ovih groznih navika koje svjesno ili nesvjesno radite, piše Cosmopolitan.

Bolje vam je ovo ne raditi kada se primite posla ‘tamo dole’.

1. Nabijanje bokovima kao da imitirate rasplesanog Johna Travoltu 

Cure to ne vole. Taj osjećaj da bi se mogle ugušiti jer ste vi čas ovdje čas ondje nikome nije zabavan. A uz to je i pomalo opasan, jer sami ste si krivi ako vam slučajno ‘bolja polovica’ odgrize penis.

2. Buljite kao da ona izvodi privatni pornić samo za vas 

O.K., ne morate piljiti u strop kao da gledate dokumentarac o izumrloj životinjskoj vrsti iz Amazone, ali ima nešto zastrašujuće u muškarcu koji ne skida pogled sa žene dok ga ona ‘obrađuje’.

3. Guranje njezine glave prema dolje 

To nemojte raditi. Nikad! Bez imalo šale, pornići su vam lagali i žene ovo može potpuno izbaciti iz takta. I to u tolikoj mjeri da vam pokaže gdje su vrata. I zauvijek ih zatvori za vama.

4. Ne vucite joj glavu kao da je pas

Vjerojatno mislite da joj time dajete do znanja da uživate ili da joj dobro ide, no bolje bi bilo da to isto kažete ili joj dokažete tako što ćete ispustiti određene zvukove, jer ovo stvarno nije nimalo uzbudljivo.

5. Samo sjedite kao tinejdžer koji ne zna što bi s rukama u ovoj situaciji

Ako volite da vas se mazi po testisima, slobodno to radite i sami. Žena ima trenutno prečeg posla i ne može misliti na sve, pa vi odaberite kako ćete doprinijeti situaciji.

6. Da vam nije palo na pamet da prdnete 

Ni prije, ni tijekom, ni poslije. To bi se trebalo podrazumijevati, no ima muškaraca koji se isprazne i ponašaju potpuno cool. A vjerujte da nije nimalo, pogotovo dok je nečiji nos par centimetara udaljen od vašeg anusa.

7. Zahtijevanje oralnog seksa, samo zato što cura ima menstruaciju 

Žao nam je što vas žensko tijelo podsjeća da posjeduje neki prirodni ciklus, no nitko vam, a najmanje ona, zbog toga nije ništa dužan. Ako ona želi seks, a vama se to gadi, uvijek imate masturbaciju.

8. Nije vam drago ako ona ne guta 

Sperma nije baš nekog očaravajućeg okusa. Većini žena. A uz to naleti odjednom i često žene imaju osjećaj da će se ugušiti. Uz to, taj okus traje i traje… O.K., shvatili ste.

9. Gušite njezinu kreativnost

U redu je reći joj što vas uzbuđuje, a što ne. No ako ćete potpuno detljano reći što i kako treba činiti, kao da mora sklopiti ormarić iz Ikee, ona će izgubiti svaki interes. Vjerujte.

KOMENTARI:
Loading...