Da ljubav ne poznaje godine, znali smo to i ranije. Ali, posljednja priča iz Australije, u kojoj je glavna akterka Bosanka Nadi Hasandedić, najbolji je dokaz ovoj tvrdnji.

Ljepotica koju mnogi smatraju najljepšom Australkom, 13. maja se udaje za milionera Nevilla Crightona, jednog od najbogatijih ljudi u toj zemlji.

To je bio više nego dovoljan razlog da australijski i svjetski mediji veliki prostor daju ovom svadbenom piru kojeg su nazvali – vjenčanje od milion dolara.

nadi-australija-4

Toliko, naime, planira potrošiti Crighton za vjenčanje u Velikoj dvorani univerziteta u Sydneyu, koji se, inače, obogatio na prodaji luksuznih automobila, a ujedno je i glavni uvoznik i distributer Ferrarija za Australiju.

Australski The Daily Telegraph se tako raspisao da Crighton zajedno s našom Hani, koja se bavi manekenstvom, namjerava o svom trošku obnoviti sve toalete u Velikoj dvorani, da bi gosti koji dođu na vjenčanje imali ljepši ugođaj i da se ne bi u prelijepim toalatama “zavlačili” u dotrajalim WC-ima, u 167 godina staroj dvorani.

– Da, platit ćemo sve to. Ovo je moj novi život, pa tako i sve treba oko mene biti novo – kaže Crighton.

Hani je do sada imala bezbroj nastupa na manekenskim pistama. Na jednoj od njih je upravo u Sydneyu primijetio Neville. Ljubav je planula, i pored razlike od 43 godine, a 13. maja će se pretvoriti i u brak. Za tu ljubav porema Nadi, Neville je kupio nedavno novu kuću koju je platio 33 miliona dolara.

nadi-australija-3

nadi-australija-2

KOMENTARI:
Loading...