- Oglas-

Fanovi Dine Merlina uskoro će moći uživati u njegovom novom spektaklu.

Naime, Mađioničar najavljuje pravi show u Porto Montenegro u Crnoj Gori, a sudeći prema cijenama ulaznica riječ je o događaju za osobe sa “dubokim džepom”.

Naime, najjeftinija ulaznica košta 85 eura i to je mjesto za visokim stolom. Oni koji žele večerati i uživati u nastupu Dine Merlina morat će platiti minimalno 1.000 eura za sto sa četiri stolice. Njegovi fanovi koji baš ne štede novce mogu rezervisati i VIP sofu (uz stol se dobija jedna boca La Grande Dame) i cijena je 2.500 eura za stol za kojim može biti maksimalno pet osoba.

– Nakon pokretanja svog singla “Mi” snimljenog u Boka Bayu, Dino Merlin se vraća u Porto Montenegro 14. augusta na večer istinskog spektakla. “Jedna noć u Porto Crnoj Gori” nudi zapanjujući i visoko ekskluzivni događaj u kojem nastupa Dino s 10-članim bendom i plesnom ekipom na pozornici na kultnoj “PMYC Pool”. Broj karata je ograničen, a one će se prvo ponuditi stanovnicima i gostima sela Porto Montenegro – objavili su organizatori na zvaničnoj stranici na Facebooku.

Ekskluzivni koncert na svom profilu na Facebooku najavio je i Dino Merlin.

– Naša se priča nastavlja… Jedna noć u Porto Montenegru posebno je osmišljen show u partnerstvu sa Porto Montenegro u ambijentu čuvenog PMYC Pool – stoji u objavi.