Ajla Muminović (22) iz Minhena predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmama “Pametna i luda” Marije Šerifović i “Totalna anestezija” Aleksandre Prijović.

Nakon nastupa osvojila je šest glasova, a samo Jelena Karleuša joj nije dala glas.

“Treba da vas bude sramota za svih šest glasova i to što ste rekli da treba da podignemo kriterijume. I ti Marija treba da se stidiš što si dala glas”, rekla je Karleuša. Aca Lukas koji je pratio utakmicu pokušao je da joj kaže da ne priča previše. Umešao se i Tajanstveni, a JK je rekla da pretpostavlja da gore sedi vrlo inteligentna i druhovita osoba ali nije sigurna da li je muško ili žensko.

“Bilo je momenata da je u Marijinoj pesmi bila intonativno slaba, a u drugoj pesmi isto nije bila intonativno dobra ali ja njoj verujem za svaki ton koji je otpevala”, rekla je Tijana Dapčević. Aca Lukas je rekao da je JK sebi dala za pravo da bude predsednik žirija i to nije u redu.

“Nemaš prava nama da kažeš sram nas bilo za glasova jer stojim iza svog glasa. Devojka je pevala zadovoljavajuće i samo treba da obrati pažnju na intonaciju u drugoj pesmi koju će pevati u baražu”, rekao je Lukas.

Marija Šerifović je rekla da je njenu pjesmu otpejvala ok i da joj se najviše dopao volumen. JK je nastavila da napada kolege, a Aca Lukas je u jednom momentu toliko pobjesneo na JK i rekao joj da nema pravo da ih nagovara da promijene mišljenje. Uslijedila je žestoka svađa, a kako se završila pogledajte u video snimku:

 

 

KOMENTARI:
Loading...