Premda su neki mišljenja da je prizor namješten, to svejedno nije spriječilo pojedine informativne emisije svjetskih televizijskih postaja da video prenesu. Ukoliko možemo vjerovati onome što prikazuje sljedeći zapis, jedna je odvažna mlada Kineskinja nekog drskog lopova opalila nogom u glavu nakon što joj je pokušao zavući ruku u torbicu, prenosi Dnevnik.hr.

Snimka tog obračuna upravo je postala viralna na raznim društvenim mrežama, a prenijele su je čak i neke informativne emisije svjetskih televizijskih postaja.

Nažalost, uz video nisu objavljene i informacije ko je mlada dama, gdje se i kada to dogodilo, ali zato jesu mišljenja pojedinih ljudi da je prizor namješten.

“Nešto tu smrdi. Ako mene pitate, ovo je očito režirano. Zašto bi netko uopće snimao vožnju u autobusu? Autor zapravo nije imao što snimati, a onda je, tobože slučajno, uhvatio sljedeći događaj. Uostalom, zar ne vidite da su njezini udarci neuvjerljivi?”, upitao je jedan korisnik Facebooka, koji nije morao dugo čekati na odgovor.

“Možda je autor prethodno već zapazio lopova, a i ne bih se zakleo da mu noga nije završila u glavi. Isto tako, pogledaj reakcije ostalih ljudi. Meni ne djeluju kao da glume, baš naprotiv”, odgovorio je na to čovjek uvjerenja da je u zapisu sve autentično.

KOMENTARI:
Loading...