Pod režiserskom palicom Deana Israelitea počelo je snimanje filma “Power Rangers”, čije je televizijsko – serijsko izdanje bilo jako popularno devedesetih, ali i ranih dvijehiljaditih godina.

Superheroji u bojama glumit će likovi koje smo ranije viđali po raznim filmovima, ali su obično prolazili neopaženo, stoga će ovo biti njihov pravi debi na velikom ekranu.

Dacre Montgomery (A Few Less Men), RJ Cyler (Me, Earl And The Dying Girl), Naomi Scott (The Martian), Becky Gomez (Empire) i Ludi Lin (Monster Hunt) glumit će jako popularnu petorku među djecom i mladima, a objavljeno je ranije da će negativca glumiti Elizabeth Banks (Spiderman), koja će utjeloviti Ritu Repulsu.

Dean Israelite je relativno mlad kao režiser, te će mu ovo biti tek drugi film u karijeri, nakon Project Almanac koji je izašao 2015. godine.

Scenario je pisala grupa autora, dok su producenti filma zapravo tvorci originalnih TV serija.

Posljednjih nekoliko sedmica mladići i djevojke koji će glumiti Power Rangerse provode dosta vremena zajedno, kako bi se što bolje pripremili za ulogu – a premijera filma zakazana je za 2017. godinu, 24. marta.

KOMENTARI:
Loading...