Iako je sa Anom bio u braku, kraj ljubavi je ipak uslijedio, a par bi uskoro trebalo i zvanično da se razvede.

Prije Ane Sević, pjevač je bio zaljubljen u djevojku sa kojom je čak planirao i zajednički život. Godinu dana prije nego što je upoznao Anu, Darko je ludo volio Draganu.

-Taman kad se zaljubio do ušiju, Darko je okončao vezu. Niko ne zna šta se zapravo desilo, ali pretpostavljamo da je do rastanka došlo zbog njene ljubomore. Oni su bili baš zaljubljeni i sretni, ali je Darka počelo da guši to što ga Dragana stalno provjera i prebacuje mu neke nebitne sitnice. Trudio se da joj ne daje povoda za izlive ljubomore, često ju je vodio na svoje nastupe, bili su zajedno na Kopaoniku za Novu godinu, a skoro su i živjeli zajedno. Ali puče i ta veza – rekao je poslije raskida 2013. godine njegov dobar drug za beogradske medije.

Nakon što je raskinuo sa Draganom, pjevač je poslije godinu dana upoznao Anu, sa kojom je sklopio bračnu zajednicu i imaju kćerku Lorenu. Ipak, uslijedio je razlaz, a Darko je ljubav pronašao u zagrljaju vjerenice Marine, koja je sada trudna.

Izvor: avaz.ba

Objava VATRENA CRNKA: Prije Ane i Marine, Darko Lazić bio je ludo zaljubljen u ovu fatalnu zavodnicu pojavila se prvi puta na BISCANI.NET.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...