Alexander Pieter Cirk, preko ušiju zaljubljeni 41-godišnji Holanđanin , završio je u nedjelju u rukama liječnika nakon što se srušio na aerodromu u kineskom gradu Changshi.

Cirk je prevalio 4.500 kilometara kako bi napokon upoznao 26-godišnju djevojku Zhang na čiji je šarm pao preko interneta, međutim kada se ona nije pojavila na dogovorenom spoju, odlučio je sjediti u čekaonici sve dok se ne dođe.

Cirk je tako na neudobnim stolicama proveo punih deset dana, pa na kraju završio gotovo u kritičnom stanju budući da je kao osoba koja boluje od dijebetesa organizam potpuno iscrpio.

Ipak, u ponedjeljak je otpušten iz bolnice, te se samo par sati kasnije ukrcao na avion za Amsterdam, ne znajući u tom trenutku da ga djevojka koja mu je osvojila srce ipak nije namjerno, žargonski rečeno, otpilila.

Naime, kada joj je poslao fotografije avionske karte, Zhang je bila 100% uvjerena da se Cirk samo šali, te je u međuvremenu zaputila u drugi grad kako bi se podvrgnula plastičnoj operaciji.

Drugim riječima, Zhang nije imala pojma da je doista stigao, te mu je preko kineskih medija poručila da bi ga uskoro voljela čuti, a možda jednoga dana i doista uživo vidjeti.

KOMENTARI:
Loading...