Kristine i Michael Barnett udomili su 2010. godine Nataliu Grace, rodom iz Ukrajine, kada je navodno imala samo šest godina, a ubrzo su saznali kako se radi o odrasloj osobi koja ima dvarfizam (osobe niskog rasta s poteškoćama u hodanju) i koja je sociopat. Država Indiana je roditelje ove godine osudila za zlostavljanje djeteta, a mama je za Daily Mail otkrila pravu istinu.

Tvrdi da su prave žrtve ona i njen muž jer ih je kćerka cijelo vrijeme maltretirala i prijetila da će ih izbosti u snu.

“Stajala je iznad nas za vrijeme spavanja. Morali smo sakriti sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dijete, ali ona nije dijete. Natalia je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna”, rekla je Kristine i dodala kako je radila mnogo neobičnih stvari kao što je iskakanje iz automobila koji je bio u pokretu, a također ih je pokušala otrovati izbjeljivačem, piše Lad Bible.

Ponašala se prema njoj kao da joj je biološka kćerka. “Natalia je bila jako nervozna kada smo je udomili. Vidjelo se da prolazi kroz težak period. Nismo primijetili da ne može hodati jer to nije bilo navedeno u papirima za usvajanje.

Primijetili su da ima nešto drugačiji vokabular jer se izražavala puno odraslije od nekoga ko bi trebao imati samo šest godina. Družila se sa starijima od sebe, a djeca u školi su je živcirala.

Nakon razgovora s doktorom i provedenih testova saznali su da ima barem 14 godina. 2012. godine porodica je legalno promijenila godine djevojke kako bi mogla dobiti odraslu skrb. Tako je u dokumentima suda zapisano da Natalia ima 22 godine, dok je u državnim dokumentima i dalje imala samo 11.

Porodica ju je potom smjestila u stan i pomogla oko svega te su se ponudili da će joj platiti fakultet. Preselili su se u Kanadu bez nje, a Natalia je ostala sama.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...