Catalin Onc i njegova supruga Elena Engelhardt iz Njemačke mole pratitelje za novac kojim bi finansirali njihov luksuzni način života u putovanja. Onc je već priznao da im većinu toga plaća njegova majka koja radi dva posla. Catalin i Elena putuju svijetom, posjetili su Indoneziju, Italiju, Francusku, Novi Zeland i Australiju, a sad planiraju put u Afriku.

Izračunali su da im za novi pothvat treba 16,229 dolara. Otvorili su profil na stranici GoFundMe i na društvenim mrežama zamolili pratitelje da im uplate novac. Mladi par ne radi i finansira ih Catalinova majka. Ta spoznaja nije dobro sjela kod njihovih fanova.

– Mama ti radi dva posla kako bi platila vaša putovanja. Ne misliš li da to ima utjecaja na njeno psihičko zdravlje? Tužno je što ovo nije šala. Važnost koju sebi pridajete je nevjerovatna – napisao je jedan pratitelj.

– Ili bi na primjer mogli naći posao i platiti sami put? – zapitao se drugi komentator.

– Neki nam govore kako bi trebali naći posao poput svih drugih i prestati moliti za posao. Ali, kad imaš ovoliko utjecaja na živote drugih, posao nije opcija – rekao je Catalin.

Ističe kako je veoma zahvalan svojoj majci. Tvrdi kako je nikad nije pitao za novac već je sama inzistirala da ih finansira.

– Mama samo da znaš, nismo samo mi ti koji imaju koristi od tvog novca već i stotine drugih – rekao je Catalin.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...