Jovan Ilić, vlasnik propalih giganata “Eltim” i “Staklopan” i otac pjevačice Dunje Ilić izvršio je samoubistvo, javljaju srbijanski mediji.

On se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova kćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u objavljenom videu  iznijela optužbe da je otac zlostavljao kada je imala pet godina.

Jovan je sebi oduzeo život lijekovima, a kako se nezvanično saznaje, policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Ona je, naime, objavila potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova.

Dunja, koja posljednjih godina živi u Italiji, rekla je, između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine, a nakon emitovanja klipa policija joj je upala u stan i u nesvjesnom stanju prevezena je u bolnicu.

– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – rekla je u snimku i dodala: “Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga.”

Dunja se nalazi u bolnici, dok su javnosti poznati mnogi skandali koje je pravila u godinama koje su za nama.

Rođena je u Beogradu, u imućnoj porodici, a, kako je sama isticala, imala je sve što je poželjela, poslugu i vozače, ali je često kao dijete bila usamljena. Roditelji su je, po pjevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u cijelu bocu žestokog pića dnevno. Škole i odjeljenja sam mijenjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno. Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao – rekla je Ilićeva jednom prilikom.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...