Tvorac popularne igre Minecraft Markus Persson objavio je niz tvitova u kojima otkriva da se, uprkos ogromnom bogatstvu, oseća usamljeno i nesrećno.

Persson je prodao svoju kompaniju Mojang Microsoftu za 2,5 milijardi dolara prije gotovo godinu dana.

Potrošio je oko 70 miliona dolara na osmosobnu vilu na Beverly Hillsu, a od tada je organizovao brojne zabave sa slavnim zvanicama na svom bazenu s kog se pruža pogled na Los Angeles. Neko bi rekao da uživa u životu kao malo koja osoba na planeti, ali on kaže da se nikad nije osjećao usamljenije.

“Problem je u tome što kad dobijete sve, izgubite motivaciju da se i dalje trudite, a odnosi s drugim ljudima postaju nemogući zbog neravnoteže”, napisao je na Twitteru.

“Provodim se na Ibici s gomilom prijatelja i idem na zabave sa poznatim likovima, mogu da radim šta god poželim, a nikad se nisam osjećao usamljenije. Pronašao sam divnu djevojku, ali ona se plaši mene i mog načina života i odlučila je da ipak bude s normalnom osobom. Pokušao bih da budem kao Mask i spašavam svijet, ali to bi me izložilo istoj vrsti se***a koji su me ubijedili da prodam Minecraft. Ljudi mi kažu da je to normalno i da će proći. Dobro je to znati. Valjda ću se tada istuširati”, napisao je Persson u seriji tweetova.

KOMENTARI:
Loading...