Izdvojili smo tri od mnogih problema s kojima se parovi susreću, a sigurni smo da će se svako kko je u vezi ili je u njoj bio, pronaći u barem jednom od njih.

Impotencija

Erektilna disfunkcija jedan je od najvećih problema s kojim se muškaraci susreću, a riječ je o nesposobnosti muškarca da postigne i zadrži potpunu erekciju. Iako se o tome rijetko govori, to je učestali problem koji obuhvaća velik postotak muške populacije. Impotencija se javlja uslijed velike količine stresa, konzumacije određenih lijekova ili pak manjka testosterona, oštećenja krvnih žila i drugih.

Iako postoje razni fakori koji dovode do erektilne disfunkcije, taj problem zapravo je više psihološke prirode jer zbog pretpostavke da neće moći održati erekciju muškarci odbijaju stupiti u odnos. No malo ko zna kako upravo redovan seksualni odnos smanjuje pojavu impotencije. Seksualnim činom spolni organ prokrvljuje se kroz prostatu i produžuje mogućnost erekcije.

Ako se susretnete s ovim problemom, najbolje bi bilo obratiti se liječniku, koji će doći do samog uzroka problema i prepisati vam određenu terapiju. Osim toga, postoje i dodaci prehrani koji se u ljekarnama lako mogu dobiti bez recepta.

Suhoća vaginalnog područja

Velika je šansa da će svaka žena u nekom trenutku svog života iskusiti neugodu poput ove. Malo je reći kako suhoća rodnice lako može uništiti romantičnu atmosferu, no forsiranje odnosa kada je rodnica suha može dovesti do ozljeđivanja rodnice, neugode tokom seksualnog odnosa te nelagodnog osjećaja nakon samog čina.

Suhoća rodnice može biti psihički ili fizički problem, povezan uz nvo hormona estrogena koja se mijenja tokom života. Do suhoće može doći zbog pilula za sprječavanje trudnoće, vaginaleta, porođaja ili pak menopauze. Ovaj je problem čest među ženama, ali nije nerješiv. Obično suhoća nestane s vremenom, no ako to nije slučaj s vama, potrebno je obratiti se liječniku za savjet. Liječnik će najbolje znati kakvu vam terapiju pripisati i kakve biste proizvode trebali upotrebljavati kako biste pospješili vlažnost vaginalnog područja.

Neiskrenost za vrijeme odnosa

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...