I dok na određenim područjima briljiraju, ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu stvoreni za brak. Njima je teško prilagoditi se bilo kome drugome i najbolje se osjećaju kada nisu sputani.

Sljedeća tri horoskopska znaka ne znaju biti dobri supružnici.

Bikovima je oduvijek na prvom mjestu bila karijera i oni je nipošto ne žele zanemariti zbog bilo koga ili bilo čega. Ako se njih pita, ulazak u brak je nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većina ljudi rođenih u ovom znaku zodijaka nisu pobornici ni imanja djece.

Škorpioni su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na dijeljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem koji bi rado izbjegli. Također, njima je vrlo teško neprestano provoditi vrijeme s nekim pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bijes.

Blizancima je i više nego teško zamisliti da će njihova sloboda i avanture biti ograničeni. Oni ne žele pripadati nekome, već žele biti samo svoji pa su oni, kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...