Tarik Filipović ističe da mu je bila čast što je bio voditelj promocije autobiografske knjige “Moja igra”, kako kaže, još uvijek najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića.

– Put od dječačića u zadarskom zaleđu, života u prognanstvu, ratnih ožiljaka i gubitka djeda po kojem je dobio ime… Slike djetinjstva, ljubavi, uspjeha…Skromnosti, one prave, ljudske… I lopte koja je uvijek bila tu i pomogla mu da se popne na tron, dotakne zvijezde… Maestro, kapetan… Srce i karakter… Njegov idol Zvone Boban nazvao ga je čudesnim igračem i dragim bićem, velikim svjetskim brojem 10!!! Sve je dobio i sve je zaslužio… A najljepši je pogled na divnu obitelj, suprugu, suputnicu i supatnicu i troje prekrasne djece… i iznad svega-pogled ponosnih roditelja – poručio je Filipović.

Promocija je upriličena u zagrebačkom hotelu “Esplanade”.

Inače, Filipović je veliki zaljubljenik u nogomet. Zeničanin, koji živi u Zagrebu, prati Dinamo, hrvatsku i bh. reprezentaciju, ali uvijek ističe da je on veliki i vatreni navijač zeničkog Čelika.

– Vatreni sam navijač Čelika. To je ljubav koja ne može i neće proći. Nadam se da dolazi neko naše vrijeme. Zenica i Čelik zaslužuju još bolju atmosferu oko kluba. Sve preduvjete imamo – od infrastrukture do navijača. Zenica zaslužuje Čelik u Evropi – poručio je Filipović nedavno za “Avaz”.

KOMENTARI:
Loading...